HR Toolbox Curaçao

Met de HR Toolbox Curaçao heb je als HR verantwoordelijke, leidinggevende of directeur 24/7 directe persoonlijke toegang tot een besloten database met relevante en actuele informatie over vele relevante HRM onderwerpen


Op je desktop en laptop, maar als mooie extra alles ook in een handige app op je telefoon zodat je alle HR info in de HR Toolbox altijd bij de hand hebt om waar je ook bent snel even iets op te kunnen zoeken.

15+

Online HR Modules met relevante actuele HR informatie

50+

Downloadable HR documenten speciaal voor Curaçao

HR informatie, uitleg, links, checklists, lokale modeldocumenten en nog veel meer!

Elk bedrijf dat medewerkers in dienst heeft (al zijn het er maar 2) heeft te maken met personeelsmanagement. HR Management moet goed gebeuren, maar is vaak niet eenvoudig. De Online HR Toolbox voor Curaçaose bedrijven heeft naast informatie over vele HR onderwerpen ook lokale informatie, links, checklists en modeldocumenten. Er worden steeds nieuwe documenten toegevoegd en de informatie wordt steeds aangevuld en ge-update op grond van de nieuwste ontwikkelingen. Voorkom dure fouten en maak het de HR verantwoordelijken in het bedrijf gemakkelijk. Relevante HR informatie 24/7 binnen handbereik.

Bespaar tijd en geld met deze toolbox. Geen zoektochten meer op het internet naar voorbeelden uit andere landen, geen brieven meer die niet kloppen met de regels, maar alle HR informatie voortaan op één plaats te vinden en klaar voor gebruik!

Breng uw HR afdeling op orde met de HR Toolbox Curaçao.

Creëer een professionele HR afdeling voor uw bedrijf!

Voordelen van de HR Toolbox

Met de HR Toolbox Curaçao heb je als HR medewerker, office manager, afdelingshoofd of business owner 24/7 directe toegang tot een besloten database met:

 • Actuele HR informatie voor de lokale Curaçaose situatie.
 • Vele HR brieven, checklists, contracten en HR documenten te downloaden als Word-document.
 • Heldere stappenplannen voor professioneel personeelsmanagement.

 • Links naar websites van relevante instanties.

 • Praktisch toepasbare uitleg per onderwerp.

 • Geen urenlange zoektochten meer op het internet maar alle informatie op één plaats te vinden.

 • Links naar lokale arbeidsjuristen, trainingsbureaus, HR adviseurs, softwarebedrijven, uitzendbureaus, etc.

 • Tips ter bevordering van goed werkgeverschap in het belang van werkgever én werknemer.

 • De HR Toolbox maakt personeelsmanagement beter en makkelijker

  voor werkgevers, managers én werknemers!

Dus geen urenlange zoektochten meer op het internet naar voorbeelden uit Nederland, geen brieven meer die niet kloppen met de regels, maar alle HR informatie voortaan op één plaats te vinden en klaar voor gebruik!

100% online - 24/7 beschikbaar

De HR Toolbox heeft de volgende modules:

HR Management

Personeelsdossiers, salarisadministratie, werkgeversverklaring, relevante overheidsinstanties, HR-podcasts, HR-certificering, externe HR-ondersteuning, etc.

HR Beleid & Bedrijfsregels

Personeelsbeleid, HR-documenten, bedrijfsregels, mobiliteitsbeleid, grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie, seksuele intimidatie, pesten en agressie op de werkvloer, etc.

Structuur & Functies

Organisatiestructuur en functies, waaronder ook bezwarende functies, etc.

Gezonde werkomgeving

Werk en gezondheid, stressmanagement, ergonomie, luchtkwaliteit op het werk, drugs- en alcoholbeleid, externe links naar websites met internationale richtlijnen, lokale dienstverleners op het gebied van gezondheid op het werk, etc.

Recruitment

Het zoeken, werven, selecteren en aannemen van (potentiële) nieuwe medewerkers, vacatureteksten, plaatsing, briefselectie, sollicitatiegesprekken, integriteitsonderzoek, open sollicitaties, assessments, aanbieders op Curaçao, etc.

Arbeidsrelaties & Contracten

Soorten arbeidsrelaties, uitzendkrachten, stagiaires en detachering, de arbeidsovereenkomst, wijziging en  verlenging arbeidsovereenkomst met uitleg en verschillende modelbrieven, etc.

Arbeidsvoorwaarden & Beloning

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid, salarissen, vakantiedagen, pensioenopbouw, etc.

Onboarding

De bouwstenen van een goed onboardingsproces, onboarding in de praktijk, checklist voor het voorbereiden en uitvoeren van de onboarding van een nieuwe medewerker in de organisatie, etc.

Verzuim

Soorten verzuim, verzuimbeleid, verzuimregistratie, reintegratie, verschillende voorbeeldbrieven, etc.

Beoordeling

Beoordelingscyclus, planningsgesprekken, functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, tips voor beter beoordelen, digitaal beoordelen, etc.

Schriftelijke waarschuwing

Stappenplan voor het voorbereiden en geven van schriftelijke waarschuwingen aan medewerkers en de verdere afhandeling hiervan in de HR-administratie, wanneer kan een waarschuwing worden gegeven, verschillende modelbrieven, etc.

Training & Ontwikkeling

Ontwikkeling, training, trainingsplan, POP's, Training van HR professionals, gratis online trainingen voor het personeel met externe links naar websites van universiteiten en trainingsinstanties.

Levensfasebewust Personeelsbeleid

Beleid gericht op duurzame en optimale inzetbaarheid van alle medewerkers, rekeninghouders  met hun levensfase en de daarbij behorende kenmerken en behoeften.

Competenties

Het belang van competenties, de inzet van competentieprofielen per functie, de competentiebibliotheek, competenties gebruiken in het proces van personeelsbeoordeling, etc.

Uitdiensttreding & Ontslag

Beeindiging van een dienstverband, opzeggen door werknemer, beëindiging met wederzijds goedvinden middels een beëindigingsovereenkomst, (met een modelovereenkomst) ontslag, etc.

Gemaakt door en voor HR professionals

Op het internet is veel te vinden, maar kwalitatief goede, actuele HR informatie die is toegespitst op Curaçao is lang niet altijd beschikbaar. De lokale spelregels zijn daarbij niet voor iedereen bekend en het zelf opstellen van documenten en het schrijven van brieven is voor de meeste mensen niet het leukste deel van het werk. En het kost tijd en gaat ten koste van andere werkzaamheden.

Met onze HR Toolbox Curaçao heb je 24/7 directe toegang tot een besloten database met relevante en actuele informatie voor elke HR-afdeling op Curacao. Dat maakt HR leuker, makkelijker en professioneler.

null


Uw personeelsafdeling op orde 

nog voor het eind van het jaar

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Nog even dit ...

De HR Toolbox is een uitkomst en een dagelijkse 'time saver' voor HR medewerkers, office managers, afdelingshoofden en business owners op Curaçao die te maken hebben met HR taken. De kosten van de complete HR Toolbox bedragen ANG 995. Hiermee heeft u een jaar lang toegang tot alle informatie en documenten in de toolbox, inclusief toegang tot de app. Bestellen van de toolbox kan via het bestelformulier op deze website (zie bestel-button op deze pagina). Na verzending van het formulier ontvangt u een factuur en na ontvangst van de betaling regelen wij per direct uw toegang.

null

De HR Toolbox Curaçao maakt personeelsmanagement beter voor iedereen!