Connect Business Advisory is een internationaal werkend organisatieadviesbureau. We ondersteunen organisaties in verschillende landen en sectoren in het Nederlands, Engels en Papiaments. Connect Business Advisory staat daarbij voor professionaliteit, praktische oplossingen en heldere communicatie.

We voeren projecten uit op het gebied van onder meer organisatieadvies, recruitment, bedrijfskundig onderzoek, business planning, online coaching, projectmanagement en HR Management.

De thema's personeelsontwikkeling en leiderschapsontwikkeling spelen in ons werk een belangrijke rol. We geven graag praktisch en concreet advies aan leidinggevenden en medewerkers over effectief gedrag op de werkvloer. Zo dragen we bij aan organisatieverbetering en de bevordering van arbeidstevredenheid en productiviteit binnen organisaties.

Saskia de Rijke MSc

Saskia de Rijke werkt inmiddels ruim 20 jaar als organisatieadviseur en leidinggevende en is oprichter en eigenaar van Connect Business Advisory. Saskia volgde de Bedrijfskaderopleiding aan de HTS in Eindhoven en studeerde vervolgens Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen. Ze heeft bijna tien jaar gewerkt voor een Big4 accounting- en adviesbedrijf, in de laatste jaren als (senior) manager, voordat ze Connect Business Advisory heeft opgericht.


Ze heeft als bedrijfskundige een sterke focus op personeels- en organisatieontwikkeling en ondersteunt organisaties in verschillende landen en in diverse sectoren op het gebied van advies, recruitment en coaching. Sinds 2008 is Saskia licensed practicioner voor Insights Discovery en voert in die hoedanigheid online coachingsgesprekken met leidinggevenden en medewerkers wereldwijd over het verhogen van hun effectiviteit en productiviteit op het werk. Daarnaast ontwikkelt ze online business tools ten behoeve van organisaties en projecten en voor online learning doeleinden. 

Linda Aarts BSc

Linda Aarts studeerde Commerciële Economie en werkt als Consultant bij Connect Business Advisory. Ze heeft bijna 10 jaar voor diverse restaurants en luxe conferentiehotels in Nederland en België gewerkt, vaak in coördinerende rollen en leidinggevende functies.


In de rol van consultant bij Connect Business Advisory houdt ze zich onder meer bezig met werkzaamheden op het gebied van recruitment, online business tools en algemene bedrijfsondersteuning. Naast haar werk bij Connect Business Advisory is Linda, samen met haar man, eigenaar van een boutique hotel.

Wieteke de Rijke BSc, MA

Wieteke studeerde Animal Husbandry in Dronten en Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Utrecht en werkt als Consultant bij Connect Business Advisory. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als vertaler, editor en proof reader.


In de rol van consultant bij Connect Business Advisory houdt ze zich onder meer bezig met werkzaamheden op het gebied van de opstelling van HR documenten, de opzet en het beheer van online business tools en het uitvoeren van tekstcontroles. Naast haar werk bij Connect Business Advisory is ze eigenaar van een vertaalbureau.

Het team werkt samen met en wordt op de achtergrond waar nodig ondersteund door ervaren adviseurs en vakspecialisten.

When it matters, you Connect!