Insights Discovery

Insights Discovery is een internationale tool voor de verdere ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers. De heldere persoonlijke profielen van meer dan 20 pagina's geven inzicht in je persoonlijke voorkeuren, werkstijl en aandachtspunten.


In een vertrouwelijk 1-op-1 gesprek met een Insights-coach worden actiepunten geïdentificeerd om de persoonlijke effectiviteit en productiviteit en de communicatie en interactie met anderen verder te optimaliseren.

Saskia de Rijke MSc - Managing Director van Connect Business Advisory & Licensed Insights Practicioner


Zelfkennis is de sleutel tot succes!

"Al sinds 2008 werk ik bij klanten met de persoonlijke profielen van Insights Discovery. Insights-profielen dienen als input voor persoonlijke 1-op-1 gesprekken over het eigen gedrag en de interactie met anderen.

Inzicht in je sterke punten en je valkuilen en in een vertrouwelijke setting praten over mogelijke oplossingen voor je dagelijkse uitdagingen is voor veel mensen nieuw en is daarom juist zo waardevol. Insights-trajecten zorgen vaak voor dieper inzicht in het eigen functioneren, wat een eerste stap is in daadwerkelijke gedragsverandering op het werk.

Ik heb inmiddels met honderden mensen in verschillende landen gesproken over hun dagelijkse uitdagingen op het werk. Ik luister, analyseer, adviseer en denk mee.

Ieder gesprek is anders. Door mijn achtergrond als bedrijfskundige en mijn jarenlange ervaring in advies-en managementfuncties begrijp ik de structuren waarbinnen mensen werken en de uitdagingen op de werkvloer goed. Hierdoor kan ik in de 1-op-1 gesprekken vaak snel tot de kern komen.

De Insights Discovery profielen blijven ook na het traject hun waarde behouden. Ook als je na een aantal jaar je profiel weer leest is het nog steeds relevant.

De gesprekken zijn 100% vertrouwelijk en vinden plaats via Zoom. Insights-trajecten zijn via deze website te bestellen. Mocht je nog vragen hebben over het traject, neem dan gerust contact op."

Kortdurende Coaching met Insights Discovery

Deze coachingstrajecten zijn kort en krachtig en geven praktische resultaten voor business owners, leidinggevenden en werknemers. De trajecten kennen de volgende stappen:


Registratie van de medewerker (naam, e-mailadres en telefoonnummer zijn voldoenDe deelnemer ontvangt van ons een uitnodiging voor het invullen van de Insights Discovery vragenlijst.

  • Invullen Insights Discovery vragenlijst door de deelnemer.
  • De deelnemer ontvangt het Insights Discovery profiel en leest dit door.
  • De deelnemer volgt een e-learning module over persoonlijke voorkeuren,  effectief gedrag en samenwerking.
  • De deelnemer wordt uitgenodigd voor een 1-op-1 Zoom-sessie met een ervaren Insights Discovery coach.
  • Het 1-op-1 coachings- en adviesgesprek via Zoom vindt plaats en persoonlijke aandachtspunten worden besproken.
  • De deelnemer ontvangt na de sessie aanvullende informatie op grond van persoonlijke aandachtspunten.


Vertrouwelijkheid is daarbij uiteraard van groot belang en dat is bij ons vanzelfsprekend gegarandeerd.


De kosten van dit complete traject bedragen USD 495 per deelnemer. Aanvragen van een coachingstraject kan via het aanvraagformulier op deze website (zie button hieronder). Na verzending van het formulier ontvangt u een factuur op basis van het aantal opgegeven deelnemers en nemen we contact met u op voor registratie van de deelnemers.

De kracht van kortdurende coaching

Met kleine aanpassingen in de manier van werken, denken en leven kunnen grote resultaten worden bereikt. Met kortdurende coaching helpen we werkende professionals om het werk beter te organiseren, de work-life balance te verbeteren en productiever en effectiever te zijn. En daar worden werkgever én werknemer beter van!

Gesprekken zijn volledig online en 100% vertrouwelijk. Zeer geschikt voor werkende professionals en in het bijzonder voor leidinggevenden. Gesprekken kunnen plaatsvinden in het Nederlands, Papiaments en Engels. Basis voor de gesprekken zijn de professionele profielen van Insights Discovery.


null


Verbeter effectiviteit en productiviteit met Insights Discovery!